Image
Image
Image
Image

Stage / Vrijwilligerswerk / Werkervaring


We noemen onze locaties ook wel eens ‘groeivijvers’. Daarmee bedoelen we dat iedereen iedere dag de kans heeft om lekker mee te zwemmen: voorop, in het midden of even achterin in de luwte. Op je eigen moment, je eigen manier en in een vorm die jou het beste past.

Stage:

De meeste stagiaires in onze organisatie doen dit vanuit een opleiding tot ervaringsdeskundige. Hiervoor, en ook voor mensen die een werkervaringsplek zoeken, werken we samen met Markieza: https://www.markieza.org

Schroom niet om vanuit een andere opleiding een idee of vraag naar een stage bij ons neer te leggen!

Vrijwilligerswerk:

We hebben vrijwilligers in alle maten en soorten. Het gaat ons niet om de naam, het gaat om hoe je je van betekenis kunt voelen en kunt groeien. 

Sommige mensen ontwikkelen zich van bezoeker tot gastvrouw en anderen helpen bij onze boekhouding. De een helpt bij de 2de handswinkel, de ander zorgt voor de wekelijkse boodschappen, en weer een ander is co-trainer bij een cursus.

Werkervaringsplek:

Gewoon een tijdje meedraaien, snuffelen aan onze werkwijze. Misschien omdat je nog niet zeker weet of dit werk bij je past, of omdat je huidige werk je niet meer zo goed past… Laat ons weten wat je zou willen halen en brengen!

Contact: 

Wil je informatie of heb je een vraag over stage, vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek? Mail dan naar info@zelfregie.nl