Einde Zelfregiecentrum Venlo

webmasterNieuws

“Om de sterke ontwikkelingen, kansen en groei in de regio te kunnen ondersteunen is het voor ons nu noodzakelijk om afscheid te nemen van een onderdeel waaraan momenteel erg veel onduidelijkheid kleeft. Voor een kleine organisatie als St. Zelfregiecentra NL is het huidige mega-aanbestedingsproces van de Sociale Basis in Venlo en het gekozen tijdspad door gemeente Venlo inmiddels niet meer te overzien. Het vraagt te veel inzet en aandacht die inmiddels ten koste dreigt te gaan van medewerkers en van andere onderdelen binnen de stichting. Dat brengt te grote risico’s met zich mee voor ons als gehele organisatie en is niet langer verantwoord. We hebben de afgelopen jaren onduidelijkheden rondom financiering weten te doorstaan en zijn –juist voor onze bezoekers- steeds doorgegaan. Maar soms moet je een deur dichtdoen, zodat andere deuren open kunnen blijven”, aldus Sonja Visser. 

Lees meer info op de website van MIND: KLIK HIER