Koning Willem Alexander bezoekt Zelfregiecentrum Weert!

webmasterNieuws

Vandaag bezocht Koning Willem Alexander samen met staatssecretaris Blokhuis van VWS het Zelfregiecentrum Weert. Het bezoek was in het kader van de Flexibele Maatschappelijke Opvang in Weert. Samen met partners wordt de “Flex MO” al sinds 6 jaar op een innovatieve manier vormgegeven en we zijn hier enorm trots op! De partners zijn: Buro Andersom, Moveoo, Vincent van Gogh, Metggz, Wonen Limburg en gemeente Weert als opdrachtgever. Het Zelfregiecentrum speelt als basis een belangrijke rol in het concept en voor Jozé als bedenker van het concept voelde het bezoek van de Koning dan ook als een kroon op haar werk!

Koning Willem Alexander en staatssecretaris Blokhuis spraken met de partners, kregen een rondleiding door De Loods en gingen op bezoek bij een opvangwoning in de wijk.

Meer info en foto’s volgen.